Ugrás a tartalomra

Könyvvásár az újvidéki Forumban

2017.12.19
16:17
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Karácsonyi könyvvásárt tart három napon át a Forum Könyvkiadó Intézet. A vásárlókat hatalmas kedvezményekkel várják saját kiadványaik megvásárlására szerdán és pénteken is.

A régi kiadványoktól kezdve egészen az idén kiadott könyvekig minden akciós áron megvásárolható. Bolyos Miklós, vásárló: „Tavaly is voltam, akkor is rendkívül jó könyveket tudtam vásárolni. Népzenei kiadványokat vásároltam, és most is ilyen céllal jöttem, hiszen van még néhány, ami hiányzik a gyűjteményemből, és remélem, hogy tudok jutányos áron vásárolni ezek közül a könyvek közül.

Karácsonyi ajándék vásárlása céljából is érkeztek vásárlók. Ricz Ilona, vásárló: „Az unokáknak szeretnék venni könyveket, lévén, hogy a kislány is nagyon szereti, bár ő még nem olvas. De a kisfiú hatéves, ő bizony már elég hosszú meséket olvas, és szeretném megörvendeztetni egy szép meséskönyvvel.”

A 2016 és 2017-ben megjelent könyvekre 20 százalék kedvezmény jár, 2000 dinár fölötti vásárlás esetén 30 százalék, illetve a 2006 és 2015 között kiadott könyvek esetében 50 százalék árengedménnyel vásárolhatnak az odalátogatók. Három 2016-17-ben megjelent könyv vásárlása esetén ajándék Forum bögre is jár.

Dancsó Andrea, munkatárs, Forum Könyvkiadó Intézet, Újvidék: „A Forum Könyvkiadó Intézet az utóbbi években próbálja rendszeresen megszervezni ezeket a karácsonyi könyvvásárokat, mivel van érdeklődés, azt tapasztalom. Most is körülbelül 20 perc telt el az esemény megnyílta után, és már megrohamoztak az emberek.”

Szerdán 10-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 16 óráig látogatható a vásár a Forum-házban, amelyet a Vojvoda Mišić utca 1., 3. emeleti folyosóján találnak meg az érdeklődők.

Újvidék
fórum
könyvvásár

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.