Ugrás a tartalomra
Kosztolányi szobor
Pannon RTV

Kosztolányi és a közösségi média

2020-02-20
13:52
2020-02-20
13:58
Forrás
Pannon RTV
Miről twittelne, vlogolna, blogolna a közösségi hálón Kosztolányi 2020-ban? – ez a témája a szabadkai Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok idei diákversenyének. A pályamunkákat március 20-áig fogadják.

A Szabadkai Városi Könyvtár és a Kosztolányi-napok szervezőbizottsága a vajdasági általános iskolák hetedikeseitől, nyolcadikosaitól és a középiskolák első–negyedik osztályosaitól twitter-bejegyzést, vlogot vagy blogot vár. A twitter-bejegyzés minimum 200 karakteres lehet, a vlog esetében maximum 2 perces videót, illetve a blog esetében maximum 3600 karakter szöveget várnak a szervezők. A feladatban az alábbi 10 szó közül legalább 5-öt fel kell használni: magyar, nő, férfi, anya, háború, élet, boldogság, pénz, biztonság, szülőföld.

A diákok egyénileg vagy maximum háromfős csapatban versenyezhetnek. Egy-egy egyén vagy csoport több kategóriában is elküldheti bejegyzését. Mindhárom kategóriában a zsűri győztest hirdet.

A beküldési határidőt az influenzaszünet miatt meghosszabbították a szervezők, tehát a pályamunkákat március 20-áig várják a Szabadkai Városi Könyvtárban Berényi Eszter e-mail-címére: pozester@gmail.com, Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok megjelöléssel.

A verseny eredményét sajtótájékoztatón ismerteti a zsűri. A díjátadó ünnepségre március 27-én, pénteken 10 órai kezdettel kerül sor a Szabadkai Városi Könyvtárban.

Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok
diákverseny
pályázat
Szabadkai Városi Könyvtár
Kosztolányi-napok
Twitter
vlog
blog

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:32, Frissítve: 15:37

Húsvét a Pannon Televízióban

A Pannon TV is készül az ünnepekre. A rendkívüli helyzetben remek filmekkel és külön vallási műsorokkal tesszük színesebbé a húsvétot. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt várjuk.

Népszerű