Ugrás a tartalomra

Kövesse élőben a Gyöngyösbokrétát Magyarcsernyéről a Pannon TV-ben

2023.06.03
11:07
2023.06.03
12:07
Forrás
Pannon RTV
A hétvégén tartják a vajdasági népművészek legnagyobb szemléjét Magyarcsernyén, a Durindót és a Gyöngyösbokrétát. A néptáncosok mai fellépéseit élőben követhetik a Pannon Televízióban.

Szombaton a néptáncosoké a főszerep, vasárnap pedig az énekeseké a színpad.

Szombaton 12.30-kor a római katolikus templomban ünnepi áhítattal veszi kezdetét a fesztivál. Ezt követően a Gyöngyösbokréta fellépői a templomtól népviseletes felvonulását és menettáncot tartanak. A nagyszínpadnál a Himnusz és az ünnepi beszédek után indul a néptáncosok seregszemléje. Vasárnap 11 órakor szentmisét tartanak. Ezt követően délben kezdődik a népi énekesek szemléje. Az esemény szombati részét a megnyitótól egészen 16 óráig élőben követhetik a Pannon TV-ben, műsorainkban kiemelten foglalkozunk az eseménnyel. 

Mobile: https://onlinestream.live/pannon-rtv/videoplayer/4695-1

Bármilyen lejátszási gond esetén ajánlott lejátszó az Smplayer (https://www.smplayer.info/)

OnlineStream.hu

Magyarcsernyén minden készen áll a szombaton és vasárnap megrendezendő Gyöngyösbokrétára és Durindóra. Összefogott a bánáti falu és kétszáz önkéntes vállalt feladatot a rendezvény szervezésében. A csernyeiek szeretnének jó házigazdaként bemutatkozni és bíznak abban, hogy az égiek is a segítségükre lesznek - hangzott el a Közügyekben.

Magyarcsernye
Gyöngyösbokréta
Durindó és Gyöngyösbokréta

Most

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.