Ugrás a tartalomra

Közzétette a 2020. évi pályázatainak eredményeit a MNT

2020-05-11
19:01
Forrás
Közlemény
Az előző évekhez hasonlóan a Magyar Nemzeti Tanács március közepén nyolc pályázatot írt ki.

Általános kulturális tevékenységekre, a nemzeti önazonosságot őrző, hagyományos rendezvények és a kiemelt jelentőségű rendezvények megszervezésére, továbbá a nem kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek számára, a kistérségi médiumok részére, valamint a kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények és a nem kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények részére. A pályázó szervezetek, egyesületek és iskolák az előző évekhez hasonlóan idén is eszközbeszerzésre, működési költségekre és programok szervezésére tudtak pályázni. A pályázatok elbírálása megtörtént, és az eredményeket mindenki megtekintheti a Magyar Nemzeti Tanács honlapján, a www.mnt.org.rs címen. Hamarosan elkészülnek a szerződések is, és kiküldik a nyertes pályázóknak, hogy minél előbb megkezdődhessen a szervezőmunka.

Magyar Nemzeti Tanács
pályázat

Most

19:03, Frissítve: 19:30

Rajtaütés egy droglaborban

Droglabort számolt fel a magyar rendőrség a Fejér megyei Tordason, Budapesttől mintegy 30 kilométerre. A rendőrök egy családi házból állítottak elő egy szerb és két magyar állampolgárt.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.