Ugrás a tartalomra

Különdíj az adai Bodros Tamburazenekarnak

2019.12.21
08:53
2024.03.19
08:49
Forrás
MTI
A Vasi Kislegényczéh nyerte a nézők szavazatai alapján a Fölszállott a páva gyerekévadát, amelynek döntőjét pénteken tartották.

A Duna Televízióban sugárzott műsorban a gyerekek ezúttal is négy kategóriában mérték össze tudásukat. A döntő valamennyi résztvevőjének egymillió forintot ajánlott fel az OTP Bank, továbbá egymillió forintos különdíjat vehetett át a vajdasági Bodros Tamburazenekar, amelyet Németh Zsolt kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos, a Hungarikum Bizottság tagja adott át.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A zsűri értékelése alapján a táncos szólisták és táncospárok között Busai Bori és Makula Zoltán, a táncegyüttesek között a Szinvavölgyi Néptáncműhely Prücskök csoportja, az énekes szólisták és énekegyüttesek között a Szejke Barka Testvérpár, a hangszeres szólisták és zenekarok között pedig Csapodi Tádé lett a kategória győztese.

Fölszállott a páva
Bodros tamburazenekar

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.