Ugrás a tartalomra

Különleges koncertekkel készül a magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely

2022.02.23
11:06
2022.02.23
16:26
Forrás
Pannon RTV
Berecz Mihály szóló zongoraestjét hallgathatják meg az érdeklődők szombat este 18 órától a magyarkanizsai Művészetek Házában.

A fiatal tehetséget már korábban is láthatta a magyarkanizsai közönség, most Liszt, Chopin, Bartók és Lutosławski művei csendülnek majd fel. A program a helyi Regionális Kreatív Műhely szervezésében valósul meg.

Az elkövetkező hónapokban több programmal, koncerttel is készülnek a magyarkanizsaiak számára. Március 18-án a BorFolk lemezbemutató koncertjére kerül sor, április másodikán pedig a szegedi Solis Consort együttes lép fel.

Erdélyi Tóth Edit, igazgató, Regionális Kreatív Műhely, Magyarkanizsa: „Május 25-én egy világhírű énekes érkezik Magyarkanizsára, Phil Minton, akire a kortárs zene, a kortárs ének megújítójaként tekintenek. Őt Mezei Szilárd fogja követni brácsán. Ezt követően pedig június 11-én az Ethnokor koncertjét hallgathatják a Regionális Kreatív Műhely próbatermében. Ők 25 év után egy újabb lemezt készítenek, tehát ez egyben egy lemezbemutató koncert is lesz. Az Ethnokorrol tudni kell, hogy népzenén alapuló világhírű zenét játszanak.”

Magyarkanizsa
Művészetek Háza
koncert
zongoraest

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.