Ugrás a tartalomra

A Kurina trio & Friends zenekar koncertezett a VM4K-ban

2020.06.19
07:25
2020.06.19
15:39
Forrás
Pannon RTV
A VM4K nyári idényének második koncertjét a Kurina trio & Friends zenekar tartotta Szabadkán tegnap este a klub kerthelyiségében.

A dzsessz, a pop és a gypsy zenei stílusokat vegyítették a Kurina-testvérek.

Valódi zenevirtuózok fellépését élvezhette a VM4K közönsége a Gipsy classic trió, vagy ismertebb nevükön Kurina trió és barátainak koncertjén. Hasonló felállásban hónapokkal ezelőtt Zentán mutatkoztak be, ott is és most is profi jam session hangulatot hoztak.

Sóti Juli énekes: „Szerettük volna ezt egy kicsit aranzsokkal, kiállásokkal, szólókkal megspékelni úgy, hogy konkrétan egy kis csomag legyen. Lesz egy dinamikája a koncertnek, az elején elindulunk egy instrumentális ének nélküli verzióval, és lassan épül fel az egész egyre pörgősebbé.”

Verebes István vagy ismertebb nevén Bohák, az elmúlt néhány hónap nyugalmát gyakorlásra használta, de most már megy, ahova hívják. Azt mondja, zenélni a fellépésektől függetlenül, szinte mindennap kell: „Ha egy nap nem gyakorol, még elmegy, ha két nap nem gyakorol, akkor már maga észreveszi. Ha harmadnap sem gyakorol, akkor a közönség fogja észrevenni.”

Folytatódik a nyári zenei program, jövő csütörtökön Borsos Dóra és zenekara lesz a VM4K zenei pavilonjának vendége.

Kurina Trio
VM4K
Sóti Juli
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű