Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A kút nem kiút

2019.10.22
12:11
2019.10.22
16:30
Forrás
Pannon RTV
A western filmek világát idéző stílusba ágyazva a kivándorlásról és az elvágyódásról szól a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház új előadása.

A kút nem a kiút címmel kerül műsorra a szabadkai színház legfrissebb előadása. A fiatalos, lendületes darab, ami nem nélkülözi a komikus és szatirikus elemeket sem minden korosztály számára ajánlott Mészáros Gábor, a darab egyik szereplője szerint: „Ez egy komoly téma, ami most igencsak jellemző itt a térségünkre. És tényleg azért szerintem jó az előadás, jól sikerült abból a szempontból, hogy nem akarja ezt alátámasztani, senki mellett nem akar voksot tenni.”

Pannon RTV

A társulat legfiatalabb tagjában, Búbos Dávidban is többször megfogalmazódott már az elvándorlás gondolata, mégis az itthon maradást választotta.

A kút nem a kiút rendezője és egyben a három szereplő egyike Kucsov Borisz kiemelte, fontos beszélni erről a témáról: „Nagyon nehéz, komplex és mindannyiunkat érintő, lelkileg is súlyos téma, amiről úgy gondolom, hogy fontos beszélni. Igyekszünk ezt humorosan, sok-sok vidámsággal és könnyedséggel tenni. ”

Pannon RTV

Hozzáette, véleménye szerint sikerült olyan formán megközelíteni ezt a témát, hogy megérintse a közönséget, ugyanakkor némi humorral szórakoztasson is. A dráma bemutatója október 26-án, szombaton este fél 8-kor lesz a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban.

Kosztolányi Színház
bemutató
western
elvándorlás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:40, Frissítve: 17:51

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű