Ugrás a tartalomra

Lake Dance Palics filmfesztivál

2021.10.17
17:03
Forrás
nova.rs
Október 25-e és 27-e között kerül megrendezésre Palicson az első Lake Dance Palics filmfesztivál.

A független amerikai filmek fesztiváljának három napja alatt a palicsi Abbazia moziban olyan alkotásokat láthat a közönség, mint a New Yorkban élő szerb származású Vladan Nikolić két produkciója a Love és a The City, de itt mutatják be először Szerbiában a Brighton 4th filmet is, amit Levan Koguashvili rendezett. A fesztivált a Moj OFF filmes platformon keresztül az interneten is követhetik az érdeklődők.

Lake Dance Palics

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű