Ugrás a tartalomra

Lélekvándorlás című kiállítás - könyvek, koncertek és előadások Újvidéken

2022.02.24
19:13
2022.02.24
19:28
Forrás
sajam.net
Március 3-a és 13-a között az Újvidék–Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozat keretein belül az Újvidéki Vásár épületében könyvkiállítás szerveznek Lélekvándorlás címmel.

Több mint 180 kiállítót várnak az eseményre, emellett koncerteket, előadásokat és különböző performanszokat is szerveznek. A rendezvényt Miyavi japán énekes-dalszerző nyitja meg, március 13-án pedig a híres német zenekar, az Original Enigma Voices vendégszerepel. Az eseményen átadják az idei NIN-díjakat is Milena Markovićnak, Ante Tomićnak és Slobodan Vladušićnak. A könyvkiállítással egyidőben, március 3-a és 10-e között tartják meg a 26. Art Expo nemzetközi művészeti kiállítást, valamint március 9-én kezdődik a kétnapos oktatási kiállítás az Újvidéki Vásár épületében.

Európa Kulturális Fővárosa
könyvek

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.