Ugrás a tartalomra

Lemezbemutató koncert és táncház Tordán

2019.02.10
09:46
2019.02.11
01:26
Forrás
Pannon RTV
A Mulassunk! című lemezét mutatta be szombaton este a Juhász zenekar Tordán. A 2018-ban megjelent albumon a Kárpát-medence magyar népzenéjéből a kedvenc dallamait válogatta össze a szabadkai együttes.

A tordai közönség lelkesen fogadta a számukra sem ismeretlen dalokat. Együtt énekeltek, mulattak a zenekar tagjaival. A koncert után táncház következett, ahol Patyerek Fodor Nóra és Patyerek Csaba oktatott.

A kisebbek felcsíki és moldvai, a felnőttek gömöri, kalotaszegi és mezőségi táncokkal ismerkedhettek meg. A Juhász zenekar a farsangi időszakban Vajdaság számos településén tart koncerteket és táncházakat.

Juhász zenekar
Torda

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.