Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lencsevégen a vajdasági fesztiválok

2019.06.18
19:19
2020.02.10
19:10
Forrás
Pannon RTV
Fesztiválélet Vajdaságban címmel nyílt fotókiállítás a szabadkai Kortárs Galériában.
Pannon RTV

Szerda Zsófia fényképei olyan ismert fesztiválokon készültek, mint amilyenek a Dombos Fest, az Etnofest, a Malomfesztivál, vagy a Desire - nemzetközi regionális és kortárs színházi fesztivál. A művész újságíróként járja a terepet, ahol igyekszik a pillanat varázsát megörökíteni. A kiállítás egy hónapon keresztül lehet megtekinteni.

Pannon RTV

Szerda Zsófia, újságíró: „Különböző eseményekről kell tudósítani és jó fényképeket készíteni. Az embert az inspirálja, hogy kiket és milyen koncerteket lát, illetve hogyan tudja elkapni azokat a pillanatokat, amik valamiért különlegesek lehetnek. A fotóknak mesélniük kell a fesztiválról azoknak is, akik nem voltak ott.”

Szerda Zsófia
kiállítás
Kortárs Galéria
Szabadka

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.