Ugrás a tartalomra

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

2019-09-17
10:24
2019-09-18
13:52
Forrás
Pannon RTV
Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

A könyveladások alapján Magyarország legnépszerűbb kortárs írójával, több mint száz kalandregény, ifjúsági és tudományos-fantasztikus kötet szerzőjével szerdán a szabadkai Népkörben, csütörtökön pedig Zentán, az Alkotóházban találkozhatnak az olvasók. Dedikálja legújabb könyveit, de korábbi regényeit is szívesen aláírja. Általában keleti környezetben játszódó kalandregényeiben főhősei különféle rejtélyes és természetfelettinek tűnő gyilkosságokat és más bűneseteket derítenek fel. Lőrincz L. Lászlónak komoly szakismeretei vannak a keleti kultúra terén, mivel tudományos munkásságának fő részét a tibeti és a mongol floklór és irodalom képezte. Számos tudományos írása jelent meg ezekben a témakörökben, sőt mongol és burját eposzokat is fordított. A legolvasottabb kortárs magyar szerzővel szeptember 18-án, szerdán, Szabadkán 19 órakor a Népkörben Miskolczi József, majd másnap, csütörtökön a zentai Alkotóházban Tőke János beszélget majd, 18 órától.

A Lőrincz L. Lászlóval készült interjút egy későbbi időpontban a Pannon Televízióban, valamint a Szabadkai Magyar Rádió hullámhosszán is sugározzuk majd.

Lőrincz L. László
Leslie L. Lawrence

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.