Ugrás a tartalomra

Lezárult az Óbecsei Népkönyvtár farsangi irodalmi és rajzpályázata

2021.02.19
14:14
2021.02.19
17:50
Forrás
Pannon RTV
Az Osztályunk farsangi álarcai című, 3. és 4. osztályos általános iskolásoknak meghirdetett rajzpályázaton a község minden iskolája részt vett.

A zsűri által legjobbnak kikiáltott, valamint a közönségdíjas alkotásokért járó jutalmakat ma vehették át a pedagógusok.

A sok különleges pályamunka közül az első helyet az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskola öt fős dreai kihelyezett tagozatának az alkotása érdemelte ki.

Ferenci Tünde, osztálytanító, dreai kihelyezett tagozat, Petőfi Sándor Általános Iskola, Óbecse: „Mivel a jelenleg kialakult járványhelyzet miatt csoportos látogatásra nincs lehetőség, éppen ezért számunkra nagyon sokat jelentett az, hogy így a képzőművészeti pályázat által egy kicsit bekapcsolódhattunk a könyvtár életébe. Nagyon büszke vagyok a tanulóimra, ugyanis óriási lelkesedéssel és dicséretet érdemlő igyekezettel dolgoztak, a tervezéstől a különböző technikákkal való kísérletezésen át egészen az elkészült pannó díszítéséig, az egész munkafolyamatot dicséretet érdemlő igyekezettel végezték. Örülünk, hogy az elkészült alkotásunk sokak tetszését elnyerte.”

Óbecse
Óbecsei Népkönyvtár
rajzpályázat
farsang

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.