Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Magyar filmdrámát vetítenek a VM4K-ban

2023.03.16
14:44
Forrás
VM4K
Az érdeklődők 19 órától megnézhetik Bereményi Géza rendezte Hídember című filmet, amely gróf Széchenyi István életét mutatja be.

A főszerepet Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész játssza.

A VM4K a Mozdulj! Petőfi! programsorozat részeként számos eseményt szervez, ennek keretében mutatják be a Hídembert is.

A belépés ingyenes, azonban előzetes helyfoglaláshoz kötött.

Március 23-án, szintén 19 órától pedig magával a rendezővel, Bereményi Gézával és a film főszereplőjével, Eperjes Károllyal beszélgetnek a történelmi alkotásról és Széchenyi szerepéről a magyar köztudatban.

A Mozdulj! Petőfi! a Petőfi 200 emlékév vajdasági programsorozata, amely 2023. január 1. és 2024. március 15-e közötti időszakban valósul meg.

VM4K
filmdráma
filmvetítés

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 17:50

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.
12:55, Frissítve: 16:45

Vásárt tartottak Kispiacon

Az esemény megszokott, hiszen évtizedek óta minden hónap utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyre egész Vajdaság területéről érkeznek árusok és vásárlók is egyaránt.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.