Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Magyar Fotóművészek Világszövetsége első ízben rendezett képkiállítást Vajdaságban

2022.05.22
17:42
2022.05.22
18:43
Forrás
Pannon RTV
Az Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár idei partnerországa Magyarország. A péntekig tartó rendezvényen nem csak az ország gazdasági és üzleti sikereit ismertetik a látogatókkal, hanem a kulturális, szellemi értékeit is.
Pannon RTV

A Magyar Fotóművészek Világszövetsége első ízben rendezett Vajdaságban képkiállítást a vásár kongresszusi termének előcsarnokában, amely a magyar vidéket, a hagyományokat és a mindennapi életet ábrázolja - mondta Magdó István, a világszövetség alelnöke.

Pannon RTV

Magdó István, alelnök, Magyar Fotóművészek Világszövetsége: „A világszövetség azt jelenti, hogy összefogja a magyar fotósokat, akik bárhol is élnek a világon, és akik magyarnak vallják magukat. És így van tagunk, persze a legtöbb tagunk a Kárpát-medencéből, az anyaországból van, illetve Erdélyből és Felvidékről, de van tagunk Kanadában, az Egyesült államokban, Nagy-Britanniában, Svájcban, Svédországban, Franciaországban, Izraelben, még Hongkongban is van tagunk, egyre több tagunk van és egyre több helyről. Tudtommal egyedüliek vagyunk mi magyarok, akiknek világszövetségük van a világon és így összefogja a magyar fotósokat.”

fotózás
Magdó István
kiállítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:12, Frissítve: 07:33

Az Ian hurrikán elérte Floridát

Négyes erősségű hurrikánná fokozódott az Ian trópusi vihar, miután szerdán elérte Florida partjait, 155 km/órás széllökésekkel. Az amerikai államban már több mint 230 ezer háztartásban nincs áram.
18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.