Ugrás a tartalomra

Magyarkanizsán tartott előadást Vujity Tvrtko

2013.01.19
16:32
Pokoli történetek – A királynő beszéde, avagy két óra alatt a Föld körül címmel tartott közönségtalálkozót Magyarkanizsán Vujity Tvtrko
Pokoli történetek – A királynő beszéde, avagy két óra alatt a Föld körül címmel tartott közönségtalálkozót Magyarkanizsán Vujity Tvtrko. A magyarkanizsai Művészetek Háza színháztermét zsúfolásig megtöltő közönség. Vujity Tvrtko legérdekesebb riportjairól tartott előadást. A riporter beszélt észak-koreába, türkmenisztáni, csernobili és gambiai utazásáról, valamint az érdeklődök megismerhették az utolsó második világháborús magyar hadifogoly felkutatásának és hazaszállításának körülményeit is. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VnfRcOMPXAs Vujity Tvrtko az est folyamán bemutatta két könyvét, amelyeknek dedikált példányait a helyszínen meg is vásárolhatták a nézők. A Pokol tanúi című, szerb nyelven kiadott könyv délvidéki hétköznapi hősök emlékeit eleveníti fel a délszláv háború idején. Betegsége miatt az est másik sztárvendége, Weisz Fanni, a siket szépségkirálynő nem tudott megjelenni a magyarkanizsai rendezvényen, de egy riportfilm segítségével Tvrtko őt is bemutatta a közönségnek. Mivel a rendezvényről helyszűke miatt nagyon sokan lemaradtak, a népszerű riporter áprilisban újra ellátogat Magyarkanizsára.

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.