Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarkanizsára ért a Tricikli mozgó irodalmi fesztivál

2022.06.25
17:28
2022.06.25
20:13
Forrás
Pannon RTV
Az eseményen felolvasásokkal, kötetbemutatókkal, slam poetry-vel és sok zenével várják az érdeklődőket.
Pannon RTV

A Tricikli Fesztivál három irodalom iránt elkötelezett közösségi tér kollaborációjaként indult 2021-ben Szegeden. 2022-ben Magyarkanizsa és Sepsiszentgyörgy is csatlakozott a fesztiválhoz. Szegeden a múlt hétvégén tartották meg a rendezvény, most Magyarkanizsán, július 9-én pedig Sepsiszentgyörgy kezdődik a Tricikli irodalmi fesztivál.

Pannon RTV

Vígi Sára, szervező, Tricikli Irodalmi Fesztivál: „Ez egy irodalmi fesztivál. Irodalom három keréken ez így az alcíme a fesztiválnak. Magyarkanizsa különböző helyeit járjuk be biciklivel és a helyhez és a térhez kötődő irodalmi alkotásokat olvasunk fel. Ennek a túrának van egy útvonala és az úton három olyan helyen állunk meg ahol pedig kötetbemutatót tartunk és egy ilyen közösségi eseményen vagyunk.”

Magyarkanizsa
Tricikli mozgó irdolami fesztivál

Most

07:25, Frissítve: 08:35

Johnny Depp Modiglianiról forgat filmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.