Ugrás a tartalomra

Magyarkanizsára ért a Tricikli mozgó irodalmi fesztivál

2022.06.25
17:28
2022.06.25
20:13
Forrás
Pannon RTV
Az eseményen felolvasásokkal, kötetbemutatókkal, slam poetry-vel és sok zenével várják az érdeklődőket.

A Tricikli Fesztivál három irodalom iránt elkötelezett közösségi tér kollaborációjaként indult 2021-ben Szegeden. 2022-ben Magyarkanizsa és Sepsiszentgyörgy is csatlakozott a fesztiválhoz. Szegeden a múlt hétvégén tartották meg a rendezvény, most Magyarkanizsán, július 9-én pedig Sepsiszentgyörgy kezdődik a Tricikli irodalmi fesztivál.

Vígi Sára, szervező, Tricikli Irodalmi Fesztivál: „Ez egy irodalmi fesztivál. Irodalom három keréken ez így az alcíme a fesztiválnak. Magyarkanizsa különböző helyeit járjuk be biciklivel és a helyhez és a térhez kötődő irodalmi alkotásokat olvasunk fel. Ennek a túrának van egy útvonala és az úton három olyan helyen állunk meg ahol pedig kötetbemutatót tartunk és egy ilyen közösségi eseményen vagyunk.”

Magyarkanizsa
Tricikli mozgó irdolami fesztivál

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.