Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

2019-05-20
20:20
2019-05-20
20:26
Forrás
Pannon RTV
Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.

A péntekig tartó rendezvényre 55 előadást neveztek be, ezek közül 6 gyermek- és 6 ifjúsági darabot válogattak be a versenyprogramba.

A fesztivál egyetlen magyar nyelvű produkciója a szabadkai Népkör keretében működő Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása lesz, amit holnap 18:15-kor mutatnak be.

Eredményt pénteken 16 órakor hirdetnek, majd a győztesek tiszteletére az Alice in WonderBand társulat bemutatja a Kiss című zenés komédiát.

Óbecse

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.