Ugrás a tartalomra

Meghalt a Bon Jovi egyik alapító tagja

2022.06.07
14:36
Forrás
MTI, VajdaságMA
A hetvenéves korában meghalt Alec John Such basszusgitáros, a Bon Jovi legendás amerikai rockzenekar egyik alapítója - jelentette be az együttes hétfőn.

Such 1983 és 1994 között játszott az együttesben, amikor olyan slágereket adtak ki, mint a You Give Love a Bad Name, a Livin´ on a Prayer és a Bad Medicine - írta a BBC hírportálja. Suchnak tulajdonítják, hogy összehozta a zenekart, és úgy emlékeztek rá, mint egy kedves barátra, aki "vad és élettel teli" volt.

"Alec szerves része volt a zenekar megalakulásának. Hogy őszinte legyek, rajta keresztül találtunk egymásra" - írta a Twitteren Jon Bon Jovi énekes-dalszerző. Arról, hogy hogyan és hol halt meg, nem közöltek részleteket.

Bon Jovi
alapító tag
elhunyt

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.