Ugrás a tartalomra

Meghalt Luke Perry színész

2019.03.04
22:33
2024.03.19
08:45
Forrás
hirado.hu, Tanjug
Ötvenkét évesen elhunyt Luke Perry amerikai színész, forgatókönyvíró és producer – jelentette be szóvivője Los Angelesben. Néhány napja súlyos agyvérzéssel szállították kórházba.

A leginkább a Beverly Hills 90210 és a Riverdale című sorozatok hőseként ismert színész a múlt héten szerdán súlyos szélütést kapott kaliforniai otthonában. Kórházban halt meg hétfőn.

Luke Perry a kilencvenes évek ügyeletes tiniszívtiprója lett Dylan McKay szerepében a Beverly Hills 90210 című romantikus sorozatban. A fiatalabbak inkább a Riverdale című krimiszériából ismerhetik.

Utolsó filmjét, a Volt egyszer egy Hollywood című bűnügyi thrillert augusztusban mutatják be a magyar mozik.

Luke két gyermeket hagyott hátra, a 21 éves Jacket és a 18 éves Sophie-t, akik exfeleségétől, Rachel Minnie-től születtek.

Luke Perry
színész
meghalt

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.