Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Hermann J. Knippertz

Meghalt Tina Turner

2023.05.24
20:55
2023.05.24
21:18
Forrás
Pannon RTV
83 éves korában meghalt Tina Turner tizenkétszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas énekesnő, színésznő – közölte az énekes szóvivője.

A Rock'n Roll királynője hosszú betegség után békésen hunyt el a svájci Zürich melletti Küsnachtban lévő otthonában - áll a közleményben.

Egészségi állapota az elmúlt években megromlott, 2016-ban bélrákot diagnosztizáltak nála, 2017-ben veseátültetésen esett át.

Két évtizedig együtt dolgozott együtt bántalmazó férjével, Ike Turnerrel, majd az amerikai származású svájci énekesnő, színésznő szólókarrierbe kezdett. A Private Dancer című albumával a nyolcvanas évek egyik meghatározó popikonjává vált. Több mint 50 éve tartó karrierje során Tina Turner számos díjat gyűjtött be, beválasztották a műfaj halhatatlanjai közé.

Életét három memoár, egy életrajzi film, egy zenés musical és 2021-ben a Tina című elismert dokumentumfilm örökítette meg.

Tina Turner

Most

13:21, Frissítve: 13:31

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót
08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű