Ugrás a tartalomra

Megrendülve mesélt barátja, Kóbor János haláláról Gidófalvy Attila

2021.12.06
19:30
2021.12.06
19:55
Forrás
Pannon RTV
Kóbor János halálával sajnos lezárult egy korszak – erről beszélt a Pannon RTV-nek adott exkluzív interjújában Gidófalvy Attila, a Karthago billentyűse.

A Máté Péter-díjas zenész, dalszerző elmondta, hogy Isten és a rajongók is vele voltak és vannak is, illetve Mihály Tamással és Benkő Lászlóval, akik 2020-ban hunytak el.

A művész megrendülve mesélt barátja haláláról. Elmondta, hogy a betegsége előtt találkoztak is.

„Beszélgettünk. Megöleltük egymást. Nagyon komoly, nem csupán zenei, kollegiális, hanem baráti kapcsolat volt vele. Mondjuk az egész zenekarral.”

A Gidófalvy Attilával készült teljes beszélgetést a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában hallhatják majd holnap reggel.

Kóbor János
Gidófalvy Attila
elhunyt

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.