Ugrás a tartalomra

Mesedélután a temerini Tájházban

2018.05.18
13:50
Forrás
Pannon RTV
A temerini Kókai Imre Általános Iskola alsósai mérték össze tudásukat a mesemondás terén, de versenyzett az ovis korosztály is.

Az égig érő paszuly, A három selyp leány, A rátóti csikótojás ismert történetei elevenedtek meg a kis mesemondók tolmácsolásában. A zsűri három kategóriában osztotta ki a díjakat. A legjobbak könyvjutalomban részesülhettek a temerini Szirmai Károly Közkönyvtár jóvoltából.

Az óvodások kategóriájában első lett Mészáros Bálint, második Sós Kevin, a harmadik díjat pedig Erős Hanna és Tóth Anita osztották. Az elsős-másodikosok korosztályában az első díjat Varga Martin érdemelte ki, második helyezett lett Móra Zoé, a harmadik pedig Parókai Maja. A harmadikosok és negyedikesek közül első díjat kapott Szép Benedek, a második Tóth Vilmos, a harmadik pedig Zakinszky Regina lett.

mesemondó
Temerin

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.