Ugrás a tartalomra
Youtube/Screenshot

Mesék a zárkából a CNESA-ban

2022.09.29
10:55
2022.09.29
16:00
Forrás
Pannon RTV
A Mesék a zárkából című magyar dokumentumfilm magyarkanizsai bemutatóját tartották tegnap délután. Pénteken további két kortárs magyar filmet vetítenek le a helyi CNESA Oktatási és Művelődési Intézményben.

17 óra 30 perctől a Korai menyegző című filmdráma lesz műsoron, 19 órától pedig a Lőrincz Nándor rendezte Legjobb tudomásom szerint című alkotást tekintheti meg a közönség. A filmvetítések egy szerb-magyar IPA-projekt keretében valósulnak meg.

Ivona Kopilovič, marketingmenedzser, FILMYing projekt: „Az utolsó dolog, ami a FILMYing pályázatra fog történni, az a magyar és a szerb filmek promotálása Magyarországon és Szerbiában. Itt három különböző magyar filmet fogunk bemutatni, négy különböző városban, Szabadkán, Nagybecskereken, Magyarkanizsán és Újvidéken. A magyar partnerünk Szegedről, ők ugyanúgy három szerb filmet fognak bemutatni négy városban.”

Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
Ivona Kopilović
Magyarkanizsa

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.

Népszerű