Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Meseolvasás, játékok és tánc a Szabadkai Városi Könyvtárban

2020-06-24
13:25
2020-06-24
18:17
Forrás
Pannon RTV
Színes programokkal várja az 5 és 13 év közötti gyermekeket a Szabadkai Városi Könyvtár, minden hétköznap egészen augusztus 14-éig.

Hétfőn, szerdán és péntek 11 és 12, kedden és csütörtökön pedig 17 és 18 óra között várják a kicsiket. A Nyár a könyvtárban című, napi egy órás interaktív foglalkozáson a gyermekek beleshetnek a könyvtárosok munkájába is.

Brezovszki Tamara a Szabadkai Városi Könyvtár könyvtárosa kiemelte: „Ebben a nagyon eltelefonosodott és elszámítógépesedett világban kicsit eltávolodtak a gyerekek, a szülők is a könyvek világától érthető módon a gyerekek is, és ez a célunk tulajdonképpen, hogy a gyerekekkel magát a könyveket megszerettessük, az olvasását és ezt természetesen úgy tudjuk megcsinálni, hogy a gyerekek megismerkednek a könyvekkel teljesen közelről a könyvtárral, a könyvtárosnak a munkájával.”

Szabadkai Városi Könyvtár
Brezovszki Tamara

Most

20:39, Frissítve: 23:00

Újvidéken is tüntetnek

Nem csak Belgrádban, hanem más szerbiai városokban is tüntetnek. Kruševacon, Kragujevacon és Újvidéken is utcára vonultak az emberek.
18:58, Frissítve: 21:43

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.
17:59, Frissítve: 21:43

Elhalasztják a Kanizsa Fesztet

A szervezők a járványügyi helyzetet figyelembe véve döntöttek a magyarkanizsai esemény elhalasztása mellett. Várhatóan ősszel tartják majd meg a rendezvényt.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.