Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi történik akkor, amikor a menyasszony nemet mond?

2021-01-15
14:32
2021-01-15
16:46
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának legújabb előadásában egyre többet tudunk meg arról, milyenek a nők, és persze milyenek a férfiak.

A Szabadkai Népszínház Magyar Társulata idei évadának harmadik előadása egy vérbő komédia. Egy félresikerült esküvő után tíz férfi érkezik a tervezett lakodalom helyszínére. Ahogy halad előre a történet, egyre többet tudhatunk meg férfisorsról, azaz arról, ahogy a férfiak látják a nőket és általuk saját magukat is. A Tesztoszteront Kovács Dániel Ambrus rendezte.

"Próbáltunk valóban egyensúlyozni aközött, hogy ez ne csak egy butuska bohózat legyen, reményeim szerint, aki eljön ezt megnézni valamilyen gondolatokat, véleményeket, attitűdöket, hozzáállásokat megtapasztal arról, hogy milyen férfinek lenni, vagy amikor az embert viszi előre a tesztoszteron."

Pannon RTV

Az előadás egy nyers, szókimondó komédia hímsoviniszta humorral és erős öniróniával. Rókus Zoltán először játszott a társulattal.

"Nekem egy kiváló próbafolyamat volt. Természetesen én magam is próbáltam minél többet hozzárakni a karakterhez és mindig megtűzdelni valamivel. Amikor csináltam valami olyat, ami sok, akkor azt a rendező és a kollégák is mondták hogyan kellene, és ezeknek mentén megpróbáltam kiformálni azt a karaktert , amit játszok."

Az előadást 16 éven felülieknek ajánlják.

Tesztoszteron
előadás
Szabadkai Népszínház
bemutató

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.