Ugrás a tartalomra

Mielőtt lemegy a nap

2021.05.13
10:26
2021.05.13
15:46
Forrás
Pannon RTV
A múlt év egyik romantikus sikerkönyve, az És újra felkel a nap című regény után már Vajdaságban is kapható Pap Éva, író második könyve, a Mielőtt lemegy a nap.

A szegedi szerző félig Szabadkán, félig Szarajevóban játszódó új regénye sorsokról, szerelmekről, traumákról, családi titkokról és felelősségvállalásról szól, bepillantást engedve az ötvenes évek Jugoszláviájának világába. Az író vajdasági könyvbemutató körútja során tegnap este az óbecsei Népkönyvtárban találkozott az olvasókkal.

Pap Éva, író, Szeged: „Akik az első könyvemet, az És újra felkel a napot olvasták, azoknak bizonyára tetszeni fog a második is. A másodiknál azt vettem észre, hogy különösen a 40 fölöttieknek és a férfiaknak is nagyon tetszik, illetve meghatja őket valószínűleg azért, mert ők is túl vannak már az életük első felén vagy a fordulóján, és a könyv tanulsága az, hogy nagyon nem mindegy, hogy ezt hogy éljük meg, vagy hogyan fejezzük be.”

Pap Éva
És újra felkel a nap
Mielőtt lemegy a nap
könyvbemutató
Óbecse

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.