Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mielőtt lemegy a nap

2021.05.13
10:26
2021.05.13
15:46
Forrás
Pannon RTV
A múlt év egyik romantikus sikerkönyve, az És újra felkel a nap című regény után már Vajdaságban is kapható Pap Éva, író második könyve, a Mielőtt lemegy a nap.
Pannon RTV

A szegedi szerző félig Szabadkán, félig Szarajevóban játszódó új regénye sorsokról, szerelmekről, traumákról, családi titkokról és felelősségvállalásról szól, bepillantást engedve az ötvenes évek Jugoszláviájának világába. Az író vajdasági könyvbemutató körútja során tegnap este az óbecsei Népkönyvtárban találkozott az olvasókkal.

Pap Éva, író, Szeged: „Akik az első könyvemet, az És újra felkel a napot olvasták, azoknak bizonyára tetszeni fog a második is. A másodiknál azt vettem észre, hogy különösen a 40 fölöttieknek és a férfiaknak is nagyon tetszik, illetve meghatja őket valószínűleg azért, mert ők is túl vannak már az életük első felén vagy a fordulóján, és a könyv tanulsága az, hogy nagyon nem mindegy, hogy ezt hogy éljük meg, vagy hogyan fejezzük be.”

Pap Éva
És újra felkel a nap
Mielőtt lemegy a nap
könyvbemutató
Óbecse

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.