Ugrás a tartalomra

Mirna Radulović lett Szerbia hangja

2013.01.21
15:18
A szabadkai Mirna Radulović nyerte a Prvi Glas Srbije nevű zenei tehetségkutató versenyt
A szabadkai Mirna Radulović nyerte a Prvi Glas Srbije nevű zenei tehetségkutató versenyt. A döntőt kivetítőn követhették a szabadkaiak a Sportcsarnokban. A zsúfolásig megtelt lelátókon kiváló volt a hangulat, lelkesen szurkolt a közönség a város büszkeségének. Mirna Szabadka szülötte. Itt nőtt fel, ide járt iskolába, itt kezdődött zenei karrierje is. Így nem csoda, hogy sokan gyűltek össze a szabadkai Sportcsarnokban, hogy együtt szurkoljanak neki a döntőben. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9L7qMWCqFfE A szabadkai önkormányzat a lány mellé állt. Miloš Nikolić, a Városi Tanács művelődési ügyekkel megbízott tagja elmondása szerint szívügyének érezte Mirna karrierjét, hiszen valamikor hegedülni tanította őt. „Felismertük Mirna tehetségét. Az egész önkormányzat az ügy mellé állt. Nem azért mert Mirnáról van szó, hanem a tehetségről.” A döntőben három lány szerepelt, a szuperdöntőben azonban Mirna Mariah Carey Hero című dalának kiváló előadásával magabiztosan nyert. A végig a lánya mellett álló édesanya is elégedett volt lánya teljesítményével. „A lányom szívből énekelte el ezt a dalt, ami a legfontosabb. Véleményem szerint biztos volt magában és csodásan énekelt” – mondta Kristina Jakovljević. A verseny fődíja 100 000 euró értékű lemezszerződés, amely magában foglalja a lemez elkészítését, felvételét, illetve Mirna karrierjének beindítását.

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.