Ugrás a tartalomra

Mobillal nemcsak szelfizni lehet

2022.10.01
07:55
2022.10.01
15:47
Forrás
Pannon RTV
Radnai Fanni Abigél fotókiállítása nyílt meg a VM4K-ban.

Radnai Fanni Abigél középiskolás tanuló Mobillal nemcsak szelfizni lehet című fotókiállítása nyílt meg a VM4K szervezésében, Ótos Annabella fotográfus közreműködésével. Az okostelefonnal készült képek természetfotók, növényeket és állatokat ábrázolnak.

Fanni szegedi művészeti gimnáziumban tanul és bár ez a harmadik önálló tárlata, egyelőre csak szórakozásból fényképez.

"Nekem ez egyáltalán nem volt tervbe, hogy én fotózzak. Egyszer láttam, hogy apukám a telefonjával fotózta Szegeden a Széchenyi-teret és úgy gondoltam én is lefotózom ugyanazt, amit ő és azóta ennek a varázsa engem teljesen megragadott. Sose tervezem, hogy én most kimegyek fotózni, hogy örökítsük meg a pillanatot, hanem mindig ahogy jön és ezért jó a telefon és ezért nem vásároltam eddig egy komolyabb fényképezőgépet, mert az nincs mindig nálam, amikor látok valami szépet és el akarom kapni a pillanatot."

mobil
szelfizni
Radnai Fanni Abigél
fotó

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.