Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mobillal nemcsak szelfizni lehet

2022.10.01
07:55
2022.10.01
15:47
Forrás
Pannon RTV
Radnai Fanni Abigél fotókiállítása nyílt meg a VM4K-ban.

Radnai Fanni Abigél középiskolás tanuló Mobillal nemcsak szelfizni lehet című fotókiállítása nyílt meg a VM4K szervezésében, Ótos Annabella fotográfus közreműködésével. Az okostelefonnal készült képek természetfotók, növényeket és állatokat ábrázolnak.

Pannon RTV

Fanni szegedi művészeti gimnáziumban tanul és bár ez a harmadik önálló tárlata, egyelőre csak szórakozásból fényképez.

"Nekem ez egyáltalán nem volt tervbe, hogy én fotózzak. Egyszer láttam, hogy apukám a telefonjával fotózta Szegeden a Széchenyi-teret és úgy gondoltam én is lefotózom ugyanazt, amit ő és azóta ennek a varázsa engem teljesen megragadott. Sose tervezem, hogy én most kimegyek fotózni, hogy örökítsük meg a pillanatot, hanem mindig ahogy jön és ezért jó a telefon és ezért nem vásároltam eddig egy komolyabb fényképezőgépet, mert az nincs mindig nálam, amikor látok valami szépet és el akarom kapni a pillanatot."

mobil
szelfizni
Radnai Fanni Abigél
fotó

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.