Ugrás a tartalomra

Mobillal nemcsak szelfizni lehet

2022.10.01
07:55
2022.10.01
15:47
Forrás
Pannon RTV
Radnai Fanni Abigél fotókiállítása nyílt meg a VM4K-ban.

Radnai Fanni Abigél középiskolás tanuló Mobillal nemcsak szelfizni lehet című fotókiállítása nyílt meg a VM4K szervezésében, Ótos Annabella fotográfus közreműködésével. Az okostelefonnal készült képek természetfotók, növényeket és állatokat ábrázolnak.

Fanni szegedi művészeti gimnáziumban tanul és bár ez a harmadik önálló tárlata, egyelőre csak szórakozásból fényképez.

"Nekem ez egyáltalán nem volt tervbe, hogy én fotózzak. Egyszer láttam, hogy apukám a telefonjával fotózta Szegeden a Széchenyi-teret és úgy gondoltam én is lefotózom ugyanazt, amit ő és azóta ennek a varázsa engem teljesen megragadott. Sose tervezem, hogy én most kimegyek fotózni, hogy örökítsük meg a pillanatot, hanem mindig ahogy jön és ezért jó a telefon és ezért nem vásároltam eddig egy komolyabb fényképezőgépet, mert az nincs mindig nálam, amikor látok valami szépet és el akarom kapni a pillanatot."

mobil
szelfizni
Radnai Fanni Abigél
fotó

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.