Ugrás a tartalomra
facebook.com/DesireCentralStationFestival

Módosul a Desiré programja

2020.11.22
12:06
Forrás
Közlemény
A szabadkai Desiré Fesztiválon november 23-án, hétfőn 4 előadást mutatnak be.

Módosul a szabadkai Desiré Fesztivál programja - írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben a szervezők.

A fesztivál 14:00 órakor a Bitef Színház Mozgás című előadásával nyílik a Kosztolányi Dezső Színházban, amelyet 16:30-kor megismételnek. A nézés költészete c. előadást Urbán András rendezésében ugyanezen a napon 19:30-kor láthatja a közönség a Kosztolányi Dezső Színházban. Az előzőleg megváltott jegyek érvényesek erre az estére is, illetve korlátozott számban még kaphatók a színház jegypénztárában. Az Újvidéki Színház - Szegedi Nemzeti Színház: Parasztopera c. előadására változatlanul 19:30-kor kerül sor a Jadran Színpadon.

Hozzáteszik, bíznak abban, hogy az új járványügyi rendelkezések kulturális eseményekre vonatkozó hivatalos értelmezése időben megtörténik és a fesztivál folytatódhat az elkövetkező napokban előrehozott kezdési időpontokkal.

Desiré
fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.