Ugrás a tartalomra
facebook.com/DesireCentralStationFestival

Módosul a Desiré programja

2020.11.22
12:06
Forrás
Közlemény
A szabadkai Desiré Fesztiválon november 23-án, hétfőn 4 előadást mutatnak be.

Módosul a szabadkai Desiré Fesztivál programja - írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben a szervezők.

A fesztivál 14:00 órakor a Bitef Színház Mozgás című előadásával nyílik a Kosztolányi Dezső Színházban, amelyet 16:30-kor megismételnek. A nézés költészete c. előadást Urbán András rendezésében ugyanezen a napon 19:30-kor láthatja a közönség a Kosztolányi Dezső Színházban. Az előzőleg megváltott jegyek érvényesek erre az estére is, illetve korlátozott számban még kaphatók a színház jegypénztárában. Az Újvidéki Színház - Szegedi Nemzeti Színház: Parasztopera c. előadására változatlanul 19:30-kor kerül sor a Jadran Színpadon.

Hozzáteszik, bíznak abban, hogy az új járványügyi rendelkezések kulturális eseményekre vonatkozó hivatalos értelmezése időben megtörténik és a fesztivál folytatódhat az elkövetkező napokban előrehozott kezdési időpontokkal.

Desiré
fesztivál

Most

14:06, Frissítve: 16:42

Lóra fel! - Lovastábor Tóthfaluban

A lótartás és a lóápolás szabályaival ismerkedtek meg fiatalok a négynapos, tóthfalusi lovastáborban. Az érdeklődők Magyarkanizsa és Zenta község területéről érkeztek.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.