Ugrás a tartalomra
facebook.com/DesireCentralStationFestival

Módosul a Desiré programja

2020-11-22
12:06
Forrás
Közlemény
A szabadkai Desiré Fesztiválon november 23-án, hétfőn 4 előadást mutatnak be.

Módosul a szabadkai Desiré Fesztivál programja - írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben a szervezők.

A fesztivál 14:00 órakor a Bitef Színház Mozgás című előadásával nyílik a Kosztolányi Dezső Színházban, amelyet 16:30-kor megismételnek. A nézés költészete c. előadást Urbán András rendezésében ugyanezen a napon 19:30-kor láthatja a közönség a Kosztolányi Dezső Színházban. Az előzőleg megváltott jegyek érvényesek erre az estére is, illetve korlátozott számban még kaphatók a színház jegypénztárában. Az Újvidéki Színház - Szegedi Nemzeti Színház: Parasztopera c. előadására változatlanul 19:30-kor kerül sor a Jadran Színpadon.

Hozzáteszik, bíznak abban, hogy az új járványügyi rendelkezések kulturális eseményekre vonatkozó hivatalos értelmezése időben megtörténik és a fesztivál folytatódhat az elkövetkező napokban előrehozott kezdési időpontokkal.

Desiré
fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:48

Elhunyt Dave Prowse

Meghalt Dave Prowse, aki Darth Vadert is játszotta a Csillagok háborúja eredeti trilógiájában – írja a BBC.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.