Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Myrtill és a Swinguistique

2022.09.30
07:24
2022.09.30
15:59
Forrás
Pannon RTV
A nyári szünetet után újabb koncertet tartottak a VM4K szervezésében a szabadkai zsinagógában.

A Myrtill és a Swinguistique nevet viselő öt fős formáció az eddig megjelent négy albumának legnépszerűbb dalaiból énelt. Francia sanzonok és magyar nyelvű dalok szerepeltek a repertoáron.

Micheller Myrtill, énekes, Myrtill és a Swinguistique: „Ez a zenekar tíz éve indult útjára Swinguistique néven. Ez a szó egy képzett szó, nem létező szó, de jelezni akartuk benne a műfajt, hogy swing zenéről van szó, illetve ez az istique egy francia képző, ezzel pedig a francia nyelv iránt akartunk jelezni annak idején, mikor ez a zenekar megszületett. Idén a tizedik jubileumunkat ünnepeljük egy új lemezzel, amelynek a lemezbemutató koncertjét februárban tartottuk Budapesten, és főleg erről a lemezről fogunk zenélni.”

VM4K
Zsinagóga

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.