Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Myrtill és a Swinguistique

2022.09.30
07:24
2022.09.30
15:59
Forrás
Pannon RTV
A nyári szünetet után újabb koncertet tartottak a VM4K szervezésében a szabadkai zsinagógában.

A Myrtill és a Swinguistique nevet viselő öt fős formáció az eddig megjelent négy albumának legnépszerűbb dalaiból énelt. Francia sanzonok és magyar nyelvű dalok szerepeltek a repertoáron.

Micheller Myrtill, énekes, Myrtill és a Swinguistique: „Ez a zenekar tíz éve indult útjára Swinguistique néven. Ez a szó egy képzett szó, nem létező szó, de jelezni akartuk benne a műfajt, hogy swing zenéről van szó, illetve ez az istique egy francia képző, ezzel pedig a francia nyelv iránt akartunk jelezni annak idején, mikor ez a zenekar megszületett. Idén a tizedik jubileumunkat ünnepeljük egy új lemezzel, amelynek a lemezbemutató koncertjét februárban tartottuk Budapesten, és főleg erről a lemezről fogunk zenélni.”

VM4K
Zsinagóga

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.