Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Nagy sikert aratott a Taxi blues című szerbiai film Pancsován is

2019-02-12
10:35
2019-02-12
19:20
Forrás
Pannon RTV
A helyszín azért is különleges, mert az alkotásban szereplő személyek közül többen is a dél-bánáti településről származnak. Három hete töretlen az érdeklődés a szerbiai film iránt a mozikban.

Különleges érzelmekkel távoztak a pancsovai moziteremből azok, akik megnézték a filmet. Tijana Krstić: „A film nagyon érdekes. Eléggé romantikus, habár elsőre nem úgy néz ki, inkább olyan, mint egy komédia. Egy szép üzenete van, hogy valójában végül minden rendben lesz, csak hinni kell.” 

Milena Predić pancsovai színésznő, aki első alkalommal kapott főszerepet egy ilyen nagy költségvetésű alkotásban: „Minden szépen, megfelelően le volt írva, így a kezdetektől fogva jó munkatársakkal működtünk együtt, akikben megbízhattam, elsősorban a rendezőben, Miroslavban.”

A film rendezője, Miroslav Stamatov már hetek óta a bemutatókon szerepel Szerbia-szerte. Elmondta, hogy a film felvételét nagyon rövid idő alatt készítették elő és négy hét alatt be is fejezték: „Végül a filmet Lisszabonban fejeztük be, januárban a hangfeldolgozást. A film Belgrádban január 16-án került bemutatásra. Azóta már három hete nézhető, több mint kétszázezer ember látta, ami, úgy gondoljuk, hogy az elmúlt öt évben a nézettségi adatok szerint nagyon jó eredmény.”

A rendező hozzátette, reméli, hogy az alkotás az elkövetkező időszakban még több emberhez eljut majd.

Pancsova
film
Taxi blues

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:46, Frissítve: 08:52

Mit hoz a tavasz?

A meteorológusok szerint Európában átlagon felüli hőmérsékletre számíthatunk, de lesznek szélsőséges, viharos időszakok is.
08:34, Frissítve: 08:41

Idegenforgalmi Vásár Belgrádban

Egyiptom a díszvendége a ma nyíló, 42. alkalommal megrendezett belgrádi Idegenforgalmi Vásárnak, amelyen mintegy 700 kiállító vesz részt több mint 40 országból.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.