Ugrás a tartalomra
Pixabay/josuemei72

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

2020-02-27
18:41
Forrás
MTI
Helyét James Mangold veszi át. Az Indiana Jones-sorozat 39 éves történetében Spielberg először engedi át a rendezést egy kollégájának.

A széria első epizódja, Az elveszett frigyláda fosztogatói 1981-ben aratott sikert és gyűjtött be négy Oscar-díjat. Az utolsó film, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008-ban került a mozikba, és globális kasszasiker lett, világszerte több mint 790 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

James Mangolddal hamarosan megkötik a szerződést az ötödik Indiana Jones rendezéséről. Spielberg producerként támogatja a film elkészítését. A 77 éves Harrison Ford, Indy, a tudós kalandor megszemélyesítőjeként azonban továbbra is marad a film kulcsfigurája.

Várhatóan 2021 után mutatják be az új Indiana Jones-filmet.

Steven Spielberg
rendez
Indiana Jones
Harrison Ford
Indy
tudós
kalandor

Most

07:10

Ma is extrém lesz az UV-sugárzás

8,3-as, extrém UV-B-sugárzás várható - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű