Ugrás a tartalomra

Németh Mátyás fotókiállítása Óbecsén

2020.11.06
10:09
2020.11.06
18:15
Forrás
Pannon RTV
A Fekete-fehér világ című tárlat egész novemberben megtekinthető az óbecsei Városi Színházban.

Megnyílt Óbecsén a Városi Színház Kör Galériájában Németh Mátyás, a Magyar Szó nyugalmazott fotóriporterének a kiállítása. A november végéig megtekinthető Fekete-fehér világ című tárlaton a sporttörténeti pillanatok mellett egy eltűnőben lévő világnak állítanak emléket a fejkendős asszonyokról, tanyákról, lovakról, szekerekről készült fekete-fehér felvételek.

Németh Mátyás, fotóművész: „A fehér-fekete világ hozzám nőtt, azért, mert én mint szülő, sokat dolgoztam. 10 éves koromtól tanyán is dolgoztam mint béres, ahogy annak idején szokták mondani. Ezért érdekel a mezőgazdaság. A mezőgazdaságot ismerem, a kisujjamban van, lehetnék jó földműves is, meg van egy kis placcom is, ahol még most, a jövő héten, 82 évesen, ha megérem, akkor ültetek barackfákat.”

Németh Mátyás
fotó
fotókiállítás
fénykép
Óbecse
Fotóriporter
fotóművész
fekete-fehér

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.