Ugrás a tartalomra

Nemzetközi Gitárfesztivál Szegeden

2018.04.04
14:53
Forrás
hirado.hu
Szabadkán is lesznek koncertek.

Április 9-én kezdődik a 19. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál. A programsorozat egy hétig tart majd. Budapest és Szeged mellett Szabadkán is koncerteznek majd a fesztivál fellépői. Szabadkán április 12-től három napon át magyar, bolgár, ukrán, francia és olasz művészek koncertjeit hallgathatják meg az érdeklődők. Szegeden workshopokat is szerveznek a klasszikus gitárzene kedvelőinek. A gálaestet április 15-én tartják majd a szegedi IH Rendezvényközpontban, ahol a Grammy-díjas William Kanengiser lesz a sztárvendég.

Szeged
gitárfesztivál
gitár

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.