Ugrás a tartalomra

Népművészeti kirakodóvásár a Gyöngyösbokréta és a Durindó jegyében

2021.09.16
22:20
Forrás
Közlemény
A kirakodóvásárra a szervezők a népi kézműves mesterek, tárgyalkotó népművészek, a népi iparművészek és a hangszer- és viseletkészítők jelentkezését várják. Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 28.

Az LVII. Gyöngyösbokréta és a XLIV. Durindó Szervezőbizottsága a fesztivál kísérőrendezvényeként népművészeti kirakodóvásárt szervez 2021. október 2-én és 3-án, Törökbecskén, a Nyári színpad előtti sétányon. A kirakódókat tisztelettel értesítjük, hogy amiként legutóbb, úgy most is a néptáncosok találkozóját, a Gyöngyösbokrétát szombaton, a népzenei seregszemlét vasárnap rendezzük meg.

A kirakodóvásárra a szervezők a népi kézműves mesterek, tárgyalkotó népművészek, a népi iparművészek és a hangszer- és viseletkészítők jelentkezését várják.

Bővebb információ Bitó Melittától, Törökbecse Község Idegenforgalmi Szervezetének szakmunkatársától kérhető a 062/152-23-99-es telefonszámon.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 28.

Gyöngyösbokréta
Durindó

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:51

150 éves a szabadkai Népkör

Egyedülálló jubileumot ünnepel a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. Az intézmény megkezdte 150. évadát. Gálaműsort és díjátadó ünnepséget tartottak.
07:36, Frissítve: 10:01

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.