Ugrás a tartalomra

Népművészeti kirakodóvásár a Gyöngyösbokréta és a Durindó jegyében

2021.09.16
22:20
Forrás
Közlemény
A kirakodóvásárra a szervezők a népi kézműves mesterek, tárgyalkotó népművészek, a népi iparművészek és a hangszer- és viseletkészítők jelentkezését várják. Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 28.

Az LVII. Gyöngyösbokréta és a XLIV. Durindó Szervezőbizottsága a fesztivál kísérőrendezvényeként népművészeti kirakodóvásárt szervez 2021. október 2-én és 3-án, Törökbecskén, a Nyári színpad előtti sétányon. A kirakódókat tisztelettel értesítjük, hogy amiként legutóbb, úgy most is a néptáncosok találkozóját, a Gyöngyösbokrétát szombaton, a népzenei seregszemlét vasárnap rendezzük meg.

A kirakodóvásárra a szervezők a népi kézműves mesterek, tárgyalkotó népművészek, a népi iparművészek és a hangszer- és viseletkészítők jelentkezését várják.

Bővebb információ Bitó Melittától, Törökbecse Község Idegenforgalmi Szervezetének szakmunkatársától kérhető a 062/152-23-99-es telefonszámon.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 28.

Gyöngyösbokréta
Durindó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.