Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Népzenei találkozó Zentagunarason

2021.11.28
09:15
2021.11.28
16:13
Forrás
Pannon RTV
Negyedik alkalommal szervezték meg a Népzenei találkozót Zentagunarason. Ahogy minden évben, idén is több környező település vett részt az eseményen. Többek között Pacsérról, Bajsáról és Tornyosról érkeztek fellépők.

Nagy Bozsik Angéla, a Gracza János Színjátszó és Irodalmi Egyesület elnöke elmondta, idén szerettek volna külföldi csoportokat is meghívni, azonban a járványhelyzet miatt nem sikerült.

„Öt évvel ezelőtt kezdtük el szervezni ezt a rendezvényt abból a célból, hogy az egyesületünk szakcsoportjai bemutatkozzanak, a környező települések egyesületével ismerkedjenek, tapasztalatot cseréljenek, és nem utolsó sorban, a szórakozási szempont is fontos volt, hogy az egyesületeknek és a falu lakosságának is szórakozási lehetőséget biztosítsunk.”

Zentagunaras
népzenei találkozó
Nagy Bozsik Angéla
Gracza János Színjátszó és Irodalmi Egyesület

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.