Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Népzenei találkozó Zentagunarason

2021.11.28
09:15
2021.11.28
16:13
Forrás
Pannon RTV
Negyedik alkalommal szervezték meg a Népzenei találkozót Zentagunarason. Ahogy minden évben, idén is több környező település vett részt az eseményen. Többek között Pacsérról, Bajsáról és Tornyosról érkeztek fellépők.

Nagy Bozsik Angéla, a Gracza János Színjátszó és Irodalmi Egyesület elnöke elmondta, idén szerettek volna külföldi csoportokat is meghívni, azonban a járványhelyzet miatt nem sikerült.

„Öt évvel ezelőtt kezdtük el szervezni ezt a rendezvényt abból a célból, hogy az egyesületünk szakcsoportjai bemutatkozzanak, a környező települések egyesületével ismerkedjenek, tapasztalatot cseréljenek, és nem utolsó sorban, a szórakozási szempont is fontos volt, hogy az egyesületeknek és a falu lakosságának is szórakozási lehetőséget biztosítsunk.”

Zentagunaras
népzenei találkozó
Nagy Bozsik Angéla
Gracza János Színjátszó és Irodalmi Egyesület

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű