Ugrás a tartalomra

Nők tárlata Magyarkanizsán

2021.09.24
11:25
2021.09.24
15:31
Forrás
Pannon RTV
Nők tárlata címmel nyílt kiállítás a Vajdasági Képzőművészeti Kör szervezésében a magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban csütörtök délután.

A tárlaton közel 100 hölgy állította ki alkotását. A darabok között voltak festmények, szalmaképek, és igényes kézimunkák is helyet kaptak. A tárlat október 5-ig tekinthető meg a Dobó Tihamér Képtár nyitvatartási idejében.

Kenyeres Ivanka, a Vajdasági Képzőművészeti Kör elnöke: „12 egyesületből vannak itt, 58 amatőr festőművész és 38 kézimunkázó. Ezek az alkotások idővel, szeretettel készültek és örömteli kiállítás, mert ha azt nézzük, hogy a munkákat mennyi ideig készítették, mennyi munka van bennük. Úgy érzem, hogy minden évben el kell egy kicsit gondolkozni, hogy a nők egy kicsit jobb helyet érdemelnek meg.”

nők
tárlat
Magyarkanizsa
Kenyeres Ivanka

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.