Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

2020.02.16
14:00
Forrás
MTI
Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

A még cím nélküli film készületeit már évekkel ezelőtt bejelentették, majd 2018-ban a Walt Disney Stúdió és a Lucasfilm az idén nyárra tervezett forgatás újabb egy évvel történő elhalasztásáról döntött. Ford elmondta, hogy nyáron vagy késő nyáron látnak hozzá a forgatáshoz.

Steven Spielberg filmrendező ismét Harrison Fordot akarja látni a régészprofesszor szerepében. Ford 1981 óta négyszer alakította Indiana Jonest. A forgatókönyvet David Koepp írja, a történetről még semmilyen részlet nem látott napvilágot. Ha elkezdik nyáron forgatni a filmet, az a tervek szerint a jövő nyáron kerülhet a mozikba.

Indiana Jones
Harrison Ford
forgatás
Walt Disney Stúdió
Lucasfilm
Steven Spielberg

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.