Ugrás a tartalomra

Nyárutó jótékonysági est Olivérért

2020.09.05
11:05
2020.09.05
16:14
Forrás
Pannon RTV
A jótékonykodás jegyében szervezett művészeti estet Bubi Dávid és Nyári Ákos tegnap a Szabadkához közeli Lehel tanyán. A színházi előadással és a koncertekkel Pál Gajódi Olivér gyógyulását segítették.

Színészek, zenészek, művészetkedvelők jótékonykodtak pénteken a szabadkai Lehel tanyán. Két fiatal színész egy házibulin döntötte el, hogy jótékonysági célból licitál a Sin Seekas koncertre. A licitet megnyerték, a koncertet megszervezték.

Nyári Ákos, a Nyárutó jótékonysági est szervezője: „Akartuk még színesíteni a programot és megkértük a negyedéveseket az Újvidéki Akadémián, akik ugyancsak ott voltak azon a házibulin, hogy játsszák el az előadásukat, és ők ezt szívesen vették, úgyis fel akarták újítani.”

Nem intézményes keretek között, hanem az erdőben indult az idei színházi évad. Az Újvidéki Művészeti Akadémia negyedéves hallgatói Krúdy Gyula: A vörös postakocsi című előadásukat utoljára az Újvidéki Színházban játszották még a pandémia előtt.

Lénárd Róbert rendező: „Bennem is csak tegnap tudatosult, hogy tulajdonképpen ezzel kezdődik az évadom, mint előadással, először találkozunk közönséggel itthon, és nagyon megörültem, tényleg.”

Az esten fellépett még a csupán ebből az alkalomból alakult Timefill acoustic band, valamint a Sin Seekas zenekar is.

jótékony akció
jótékonysági est
Pál Gajódi Olivér
Újvidéki Művészeti Akadémia
A vörös postakocsi
Sin Seekas
Szabadka

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.