Ugrás a tartalomra

Nyílt tekintettel fotópályázat

2022.08.23
12:25
2022.08.23
15:34
Forrás
Pannon RTV
A magyar fotográfia napja alkalmából Nyílt tekintettel címmel fotópályázatot hirdet az adai Szarvas Gábor Könyvtár immáron hatodik alkalommal.

A pályázatra egész Vajdaság területéről várják a profi és amatőr fotográfusok munkáit egyaránt.

A pályázaton, amelynek témája ezúttal Kálmán Kata fényképész munkássága, korhatár nélkül bárki részt vehet. Minden pályázó maximum 5 darab digitális formátumú képet küldhet be az ada.konyvtar.palyazat@gmail.com email-címre, október 15-ig.

Papp Horváth Csilla, munkatárs, Szarvas Gábor Könyvtár, Ada: Igazából nem azt várjuk, hogy lemásoljanak fotókat, hanem hogy egy kicsit újragondolják az ő munkásságukat. Kálmán Kata nagyon sokat fotózta a két világháború szegényebb sorsú embereit, illetve a falut. Nagyon jó témának tartjuk, mert elég széles körű az ő munkássága, tehát nagyon sok portréja van, tájképek illetve a mozgást is lefotózta és ezért úgy gondoljuk, hogy egy komoly anyag fog idén is összegyűlni. ”

Szarvas Gábor Könyvtár Ada
Szarvas Gábor Könyvtár
Fotópályázat
Ada

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű