Ugrás a tartalomra

Orbán-napi programsorozat Palicson

2018.05.22
13:43
2018.05.22
13:49
Forrás
Pannon RTV
Orbán-napi programsorozattal várják a látogatókat Palicsra május 23-a és 27-e között.

Szerdán a palicsi könyvtárban rendezik meg a Digital Photo Klub kiállítását. Pénteken kétnyelvű szentmisét tartanak a palicsi Szent Orbán-templomban. A Vigadó konferenciatermében CroArt Képzőművészeti Egyesület kiállítását, és a palicsi helyi közösség ünnepi közgyűlését tekinthetik meg az érdeklődők. A Vigadóban népzenei fesztivált szervez a Juhászok Civil Szervezet. Szombaton a borünnep keretein belül borászok, pálinka- és sajtkészítők állítják ki termékeiket. A rendezvényen kézműves foglalkozásokat és gyermekprogramokat is szerveznek. Szombaton a Szabadkai Gyermekszínház társulata is fellép. Vasárnap a tóparton halászléfőző versenyt rendeznek. Az Orbán-napi programsorozat vasárnap délután zárul a szabadkai Pro Musica Kamarakórus koncertjével. Az érdeklődők bővebben informálódhatnak a www.palic-palics.rs oldalon.

Orbán-nap
Digital Photo Klub
Szent Orbán-templom
CroArt Képzőművészeti Egyesület
Pro Musica Kamarakórus

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.