Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Örömet hoztak Szabadkára az Interetno fellépői

2019.08.27
15:20
2020.02.10
17:16
Forrás
Pannon RTV
Véget ért az Interetno Fesztivál, Szabadka egyik legszínesebb és legkedveltebb rendezvénye. A fesztivál zárónapjának nyitánya a résztvevők ünnepi felvonulásával indult és közös himnusszal zárult.
Pannon RTV/Payeta Maurice

Ismét bemutatkoztak a távoli országok és az itthoni táncosok Szabadkán az Interetno színpadán.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Nyári Ákos szinte a kezdetektől aktívan részt vett a rendezvényen. Végzett színészként több év után most műsorvezetői szerepkörben tért vissza, ez előtt még sosem csinált ilyet: „Teljesen más, mint a színházi munka, ez is egy színpadi munka, de teljesen más idegrendszert követel.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Bodrogi Hajnalka, az Interetno Fesztivál főszervezője elégedett az elmúlt öt nappal. Azt mondta, minden a tervek szerint alakult: „Nagyon sikeres és egy jó fesztivált zárunk az idén, nagyon szerette a közönség. Úgy látom, hogy megtelt az emberek szíve és a lelke örömmel, jó idő volt, meleg volt, jók voltak a csoportok, kedvesek, örömet hoztak el Szabadkára.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Az idei, nagykorúvá vált fesztiválnak vége, de a szervezők nemsokára nekilátnak a jövői évi fellépések szervezéséhez, sorrendben a tizenkilencediknek.

Interetno Fesztivál
zárónap
Nyári Ákos
Bodrogi Hajnalka
Szabadka

Most

08:42, Frissítve: 08:48

Magyar katonákra támadtak a migránsok

Erőszakkal próbálta átlépni a szerb-magyar határt Ásotthalomnál egy migránscsoport kedden este – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
21:52, Frissítve: 07:06

Érdemes hajnalban felkelni!

A tokiói olimpia 5. napján Szerbia 5 sportágban versenyez: úszás, evezés, cselgáncs, 3x3-as kosárlabda és tenisz. Pályára lép a világ legjobbja, Novak Đoković, 7 óra körül. A magyar versenyzők közül Hosszú, Kenderesi, Milák aranyért úszik szerdán.

Népszerű