Ugrás a tartalomra

Osztatlan sikere van a Kincsemnek Vajdaságban

2017.12.10
09:49
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Kishegyes, Ada és Szenttamás után Magyarkanizsán is bemutatták a Kincsem című új, magyar romantikus kalandfilmet. A vetítés iránt óriási volt az érdeklődés.

Elözönlötték a termet a nézők, a pótszékek is kevésnek bizonyultak. Egyesek nem is először nézték meg a kosztümös filmet, sokan pedig már korábban hallottak róla. Vass Sarolta tóthfalusi tanárnő fél osztályát elhozta a bemutatóra: „Két diákom már Pesten látta, ők ajánlották, hogy jöjjünk közösen és nézzük meg, ezért döntöttünk úgy, hogy ahányan tudunk, eljövünk és megnézzük.”

A Kincsemre a község minden településéről érkeztek a magyar filmek kedvelői. Serfőző Erika férjével Horgosról kocsikázott át a mozi kedvéért: „Azért döntöttem így, mert nagyon szépet meg jót hallottam róla. A fiamék meg is nézték Pesten, azt mondták, nagyon jó film, ahhoz képest, hogy magyar, nagyon jó film, meg régi, kosztümös film, ami nekünk bejön, tetszik.”

A filmet forgalmazó és a külhoni bemutatókat szervező Vándormozi társaság képviselője elmondta, mindenütt, így Vajdaságban is óriási az érdeklődés a film iránt. Venczel Endre, forgalmazó, projektvezető, Vándormozi: „Nagyon-nagyon szerették az emberek, amin nem lepődünk meg, lévén, hogy Magyarországon is ez az elmúlt 15 év legnézettebb magyar filmje. Ahol már a Vándormozi projekt keretein belül elkezdtük vetíteni, például Erdélyben, Székelyföldön, a Pártiumban, mindenhol nagy szeretettel fogadják az emberek, és nagyon tetszik nekik a film. Mindig kérek visszajelzést a nézőktől is a film után, ha ott vagyok a vetítéseken, és megkérem, hogy mondják el véleményüket, amit én aztán tolmácsolok a rendező felé, és csak pozitív dolgokat hallani.”

Hamarosan Zentán, Hajdújáráson, Temerinben és Horgoson is bemutatják a filmet, egy-két bemutatón pedig a film rendezőjével, illetve egyik-másik szereplőjével is találkozhatnak a nézők. A Vándormozi további három magyar sikerfilm vajdasági bemutatóját is tervezi.

Kincsem
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.