Ugrás a tartalomra

Ötvenedik KMV Óbecsén

2017-04-20
10:00
Holnap kezdődik az ötvenedik KMV
Holnap kezdődik az ötvenedik KMV. A Középiskolások Művészeti Vetélkedőjét az óbecsei Városi Színházban tartják. A kora délutáni megnyitó után először az előadó-művészeti vetélkedő résztvevői, majd az énekelt versek előadói állnak színpadra. Aznap nyitják meg a KMV képzőművészeti tárlatát is. Szombaton irodalmi vetélkedőt tartanak. Este a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ Fabula Rasa Színjátszó Grundja lép fel a KSZFV-n díjazott előadásával - Tasnádi István: Paravarieté, avagy 1017 egymást kioltó drámai mozzanat című darabját adják elő. (Magyar Szó)
Óbecse
KMV

Most

23:33, Frissítve: 00:12

Közvita a vajdasági közmédia műsorairól

A vajdasági közmédia műsorairól tartott közvitát csütörtökön este Szabadkán a Vajdasági RTV Műsortanácsa. Pancsova és Temerin után a szabadkai volt a harmadik, a zárórendezvény Újvidéken lesz.
23:23, Frissítve: 00:34

Győzött a Partizan

A Partizan labdarúgói 2:1-es győzelmet arattak a Young Boys csapata felett az Európa Liga B csoportjának ötödik fordulójában. A Partizan bejutott a kieséses szakaszba az Európa Ligában.
22:23, Frissítve: 00:12

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 00:33

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű

Autótolvajok, Zentai Magyar Kamaraszínház

Zentán bemutatták az Autótolvajokat

Vastapssal ünnepelte a nézőközönség Németh Ákos: Autótolvajok című darabját, amelyet tegnap mutatott be a Zentai Magyar Kamaraszínház társulata az újonnan felavatott kamarateremben.