Ugrás a tartalomra

A Paskó atya konyhája rajzpályázat nyertesei - elődöntő

2023.02.26
13:07
2023.02.26
13:19
Forrás
Paskó Csaba
A Magyarország Étele 2023. ételversenyének gyerekeknek kiírt rajzpályázata vajdasági elődöntője volt a Paskó atya konyhája rajzpályázat.

Vajdaságból 226 db. rajz érkezett be a püspökség címére, amit kiváló és közismert képzőművészek osztályoztak és értékeltek. Kerekes Sándor, Križanović Josipa, Đuro Maravić képzőművészek megállapították, hogy nagyon értékes munkák is születtek, ami elsősorban a diákok tehetségét és a tanárok szakszerű pedagógiai előkészítő munkáját bizonyítja.

Három kategóriában, általános iskola alsó és felső tagozatos, valamint középiskolás kategóriában születtek rajzok. Minden kategóriában első, második és harmadik díjat választottak. A 226 beérkezett rajzból összesen 30 legjobban sikerült továbbjutott a döntőbe, ami március 18-án lesz Felcsúton, a Magyarország étele 2023 versenyen.

Az első díjasok a Blaha Lujza cukrászda egy tortáját nyerték, a többiek egy Paskó atya konyhája szakácskönyvet és egy tábla csokoládét.

A Paskó atya konyhája vajdasági elődöntő nyertesei:

Alsó tagozat:
I: ENGI ADÉL II.o. Hajdújárás
II. RÓZSA ISIDORA I.o. Szabadka
III. MÁTÉ ALBERT I.o. Szabadka

Felső tagozat:
I: VARGA RÉKA VII.o Hajdújárás
II. FEHÉR ÁRON VIII.o Topolya
III. ENGI ANABELA VIII o. Topolya

Középiskola:
I. PÁSZTOR ELEONÓRA - Politechnikai szakközépiskola
II. FORGÓ KLAUDIA - Politechnikai szakközépiskola
III. PÁSZTOR RÉKA - Politechnikai szaközépiskola

Paskó Csaba
Paskó atya konyhája
rajzpályázat
gyerek
elődöntő
Vajdaság

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.