Ugrás a tartalomra

Pénzügyi támogatást várnak a monográfia megjelentetéséhez

2017-08-11
16:12
2017-10-04
12:19
Ötven éves a Csurgói Ifjúsági művésztelep.

Monográfiát ad ki a Csurgói Ifjúsági művésztelep, amely 50 éve alakult. A kötet kiadását szeptemberre tervezték, azonban várhatóan később kerül rá sor, ezután a Szabadkai Városi Múzeumban kiállítást is tartanak majd a tervek szerint. A monográfia kiadásához támogatásra van szükségük. Az adakozókat a művésztelep alkotásával jutalmazzák majd, a nevüket megjelentetik a monográfiában, amelyből ingyen példányt is kapnak. A számlaszám, amelyre a támogatók eszközöket utalhatnak: Raiffeisen Bank, 265241031000460166.

Török István, főszervező, a Csurgói Ifjúsági művésztelep tagja: „A Fórum könyvkiadó vállalta a kiadást, de ugye itt a pénzügyi dolog, talán az is, de nem biztos. Bár úgy lenne, hogy összeszaporodik egy bizonyos összeg, és akkor külön még katalógust is tudnánk a kiállításra nyomtatni, mert a Szabadkai Múzeumban egy ilyen határozattal álltak elő, hogy csak azokat az alkotásokat állítanák ki, vagy úgy vállalják a kiállítás megszervezését, ha a '67 és '73 közti alkotások szerepelnek.”

Török István
monográfia
festő
alkotóház
pénzügyi támogatás

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

A Szent László- és az Arany-emlékév jegyében szervezik meg idén a Vajdasági Magyar Ünnepi Játékokat, amelyet ma nyitottak meg Palicson.