Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rekordot dönthetnek a tamburások Péterrévén

2019-07-16
14:54
2019-07-16
17:37
Forrás
Pannon RTV
Rekordkísérletre készülnek szombaton Péterrévén, ahol több mint száz tamburás szólaltja majd meg egy időben a hangszerét.

A program reggel főzőversennyel kezdődik, napközben pedig a zene és a kultúrműsor mellett kirakodóvásár és gyerekprogramok várják a látogatókat. A nem mindennapos zenei mutatvány, amikor az összes tamburás egyszerre muzsikál, fél négykor kezdődik a lövöldén.

Kiss Szabolcs, szervező, Péterréve: „A rekordkísérlet előtt is és a rekordkísérlet után is egyéni tamburazenekarok fognak fellépni. Érkezik Bajáról tamburanezenekar Moholról, Adáról, Péterrévéről, Óbecséről. Horvátországból tamburazenekar sajnos nem tud jönni, viszont egyéni tamburázók érkeznek Horvátországból is és egész Vajdaságból. A tamburafellépések után kultúrműsorok fognak következni, ahol meg tudják mutatni ügyességüket a helyi művelődési körök táncosai, illetve az adai és moholi művelődési körök táncosai. Este héttől lesz egy fél órás akusztikus koncert, majd 8 órától jön a szegedi Florists együttes, 9 órától a törökbecsei Csányi angyalai.”

Péterréve
tambura
tamburások
főzőverseny
tánc
Mohol
Ada
Óbecse

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.