Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Romantikus mesével zárja az évet a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata

2019.12.20
14:50
2019.12.20
16:44
Forrás
Pannon RTV
A Fekete Péter című zenés vígjáték bemutatója ma este 19:30-kor lesz Szabadkán, a Jadran színpadon.

A Fekete Péter című zenés vígjátékban örökzöld slágerek, bravúros koreográfia, eredeti dramaturgia és remek színészi játék meséli el a címszereplő történetét, akinek pechje olyannyira kiszámítható, hogy üzleti vállalkozást alapítanak rá. A világ legpechesebb emberéről szóló előadást Mezei Zoltán rendezte. Nagyon szeretem a zenéset, mindig arra törekedtem, ha ilyesmihez nyúlok, hogy egy picit másként, korszerűbben tegyem. Ez néha sikerült, néha nem. Most azt gondolom, hogy valami sikerült.

Pannon RTV

A címszereplő Hajdú Tamás azt mondja, hogy bár az ő szerepe nagyon hálás, de az előadás mind a hat színésztől teljes összjátékot követel. Hatan játszunk egy tizen-egynéhány személyes darabot. Úgy lett meghúzva, hogy hatan tudjuk játszani. Ebből, ha egy valaki nincs itt, akkor ez a gépezet már nem működik.
Az előadás stilisztikailag a burleszkhez közelít, képtelen torzításokra, kiélezett helyzetkomikumokra épít. Pámer Csilla, színész: A fő karakterem a Claire karaktere, a gépírólány, és közben megszakítom más kisebb szerepekkel, berohangálok, és hogy azt az egy szerepet viszont egy ívben, annak ellenére hogy vannak ilyen kiugrások, hogy megfogjam, vagy átíveljem, ez nehéz.
A készülő előadás kulisszái mögé is betekintettünk, részletek 2020. január 7-én a Közel-képben.

bemutató
Fekete Péter
Szabadkai Népszínház

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.